Green maskin

Johan Ferm, VD på Green Maskin, en ambulerande verksamhet

En ambulerande verksamhet

Green Maskin grundades 2024 av Johan Ferm i Karlshamn. Johan har under hela sitt liv varit väldigt intresserad av innovation och problemlösning. Med erfarenhet inom både motorer och bilteknik, samt fysik och elektronik, blev elektriska motorer och batteridrivet en självklar väg att gå. 

Under sitt yrkesliv har Johan samlat på sig erfarenhet, bland annat inom GPS-teknik, elektriska motorer och trädgårdsredskap. Han har arbetat som reparatör av starka och välkända varumärken inom branschen och har en djup teknisk förståelse.

”Mitt mål är att vara en framåtsträvande aktör som agerar utifrån kundens behov och efterfrågan. Med min ambulerande verksamhet vill jag vara den mest effektiva och bekväma lösningen för kunden. ”

Johan Ferm
Ägare & VD
+46 70 728 08 75
info@green-maskin.se

Vision och värderingar

Green Maskins vision är att modernisera robotbranschen genom att vara en helt mobil maskinaffär med ambulerande tjänster. Vi arbetar med kunden i fokus.

Green Maskin arbetar med bekvämlighet och kvalitet genom att eliminera behovet av fysiskt närvarande verkstäder och istället  erbjuda skräddarsydda lösningar som passar kundernas unika behov. Vi strävar efter att upprätthålla en enastående kundservice och pålitlighet, tillsammans tar vi steget mot en mer effektiv och grönare framtid!

Våra samarbetspartners

Med noga utvalda varumärken och samarbetspartners kan Green Maskin hjälpa sina kunder till en enklare vardag. Med ambulerande tjänster och professionella robotgräsklippare och verktyg hjälper vi dig uppnå både grönare vyer och ett gott samvete. 

Kress robotgräsklippare

Kress har varit en pionjär inom tillverkningen av elektriska motorer i nästan ett sekel och är känd för sin tyska ingenjörskonst och pålitlighet. Företaget grundades 1928 och började med att tillverka DC- och AC-motorer, vilket senare utvidgades till att inkludera ett brett sortiment av verktyg och maskiner.

År 2017 blev Kress en del av den internationella Positec-gruppen och satsade stort på utveckling av batteridrivna utomhusverktyg för kommersiella landskapsarkitekter och krävande hemmabrukare.

År 2023 lanserade Kress CyberSystem, ett nästa generations batterisystem som erbjuder världens snabbaste laddningstid. Detta markerar ännu en viktig milstolpe i företagets historia och dess engagemang för att minska beroendet av fossila bränslen.

Stiga robotgräsklippare

STIGA grundades i Sverige 1934 och har sedan dess strävat efter att hålla bästa kvalitet. Stig Hjelmquists stora passion och innovativa tänkande har gjort att STIGA är en av de snabbast växande trädgårdsaktörerna i Europa.

STIGA  är ledande inom design och utveckling av  trädgårdsmaskiner och har idag ett brett utbud. De har utvecklat trädgårdsprodukter som underlättar trädgårdsarbete och låter människor njuta av livet. 

STIGA arbetar mycket med innovation och tänker ständigt framåt inom det elektriska och digitala. De är alltid på jakt efter möjligheter att förbättra, lösa problem och gå längre än förväntat.

Frida Silvervret på Levute samarbetar med Green Maskin
Logotyp levute trädgårdskärlek

Levute drivs av Frida Silvervret, en trädgårdsarkitekt full av kreativitet och smarta lösningar för utemiljöer! Levute designar både den stora och lilla trädgården och arbetar fram en trädgårdsdesign utifrån dina trädgårdsidéer och önskemål. De erbjuder även tjänster så som trädgårdsrådgivning och planteringsförslag. 

Har du önskemål gällande samarbetspartners?

Vi har löpande kontakt med intressanta samarbetspartners och tar tacksamt emot era önskemål kring framtida samarbeten.
Skicka ett mail till info@green-maskin.se

Är du i behov av en Robotgräsklippare?

Vi hjälper dig att välja rätt robot för ditt ändamål och hjälper även till med installation och driftsättning.

Rulla till toppen